dilluns, 26 de gener del 2015

Viquimarató d’arqueologia de Gavà


El proper dissabte 28 de febrer les biblioteques i el museu de Gavà organitzen la primera viquimarató de Gavà que estarà dedicada a l’arqueologia de la nostra ciutat.

Nascuda l’any 2001, la Viquipèdia ha esdevingut una enciclopèdia de contingut lliure de consulta per internet reconeguda i molt popular. Els més de 447.000 articles en català han estat i són editats col·laborativament.

Amb aquesta viquimarató de Gavà es pretén, d’una banda, formar en l’edició d’articles i engrescar tothom que hi tingui interès en formar part d’aquest projecte, que té en el taller del proper dia 28 de febrer el punt de partida. Per una altra banda, es vol millorar i ampliar les entrades dedicades a l’arqueologia a Gavà.

Aquesta viquimarató és una activitat inclosa en el viquiprojecte Arqueopèdia, impulsat pel Consejo Superior de Investigaciones Científicas (CSIC), la Universitat Autònoma de Barcelona-CORE de Patrimoni, el Museu de Gavà, les biblioteques de Gavà i Amical Wikimedia que pretén oferir un paraigües sota el qual millorar els articles relatius a l’arqueologia a Catalunya, ja sigui des de l'àmbit de la historiografia, peces singulars o jaciments.

La viquimarató està oberta a qualsevol persona interessada en participar d’aquest projecte col·laboratiu. No es requereix experiència prèvia, només cal tenir interès per l’arqueologia i les noves tecnologies. S’iniciarà amb una sessió de formació sobre edició i hi haurà temps per a la redacció d’entrades.

La inscripció és gratuïta i es pot fer a la Biblioteca Josep Soler Vidal, presencialment, al telèfon 93 263 92 30 o al correu arqueopedia.gava@gmail.com.

Aquí teniu l'enllaç de la fitxa completa i actualitzada. Us hi esperem!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada