dijous, 13 de setembre del 2012

Ben retrobats!


Ja som novament a setembre i hem començat un nou curs, amb tota la il·lusió i els nous reptes que això representa. Al Museu de Gavà i al Parc Arqueològic hem estat treballant aquests mesos per tenir-ho tot preparat per a vosaltres, docents i alumnat, perquè gaudiu un any més de l’experiència d’aprendre i passar-s’ho bé amb el patrimoni.

Tenim preparats l’exposició, la mina reproduïda, el laboratori del Museu... Però també hem treballat per proposar-vos algunes novetats. D’una banda, al Parc Arqueològic podreu fer un nou taller amb el qual, a través de la màgia de la figura de la Venus, podreu endinsar-vos i conèixer com vivien i pensaven a la prehistòria. D’altra banda, hem preparat una nova proposta pedagògica per a la visita al castell d’Eramprunyà en què podreu fer una excursió a un enclavament magnífic del Garraf i, alhora que gaudiu de l’entorn, fer una interessantíssima lliçó d’història medieval.

Com sempre, podeu consultar totes les propostes a la nostra pàgina web. Recordeu que també teniu recursos digitals: fitxes de treball, la Guia de Recursos, etc.

Benvinguts i bon curs!

Descarregueu-vos les guies de serveis amb totes les activitats educatives per al curs 2012-2013

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada