dimarts, 26 de juny del 2012

Ja tenim guanyadors del I Concurs “Així veig les Mines Prehistòriques”

Com ja us hem anat informant en aquest bloc, l’any 2012 és ben especial per al Parc Arqueològic. Enguany celebrem el nostre 5è aniversari i els 18 anys de la troballa de la Venus de Gavà. I en un curs tan significatiu, hem organitzat el I Concurs "Així veig les Mines Prehistòriques" per donar a conèixer i alhora reconèixer els treballs que feu des dels centres educatius al voltant de les mines.
I arribat el mes de juny, ja tenim el veredicte del jurat i els guanyadors! Però primer de tot volem agrair la participació de tots els nois i noies i també la feina que ha fet el professorat. La qualitat dels treballs presentats demostra l’esforç de tothom.

El guanyador corresponent a educació infantil ha estat el Juan Baltanás, de P5, de l’escola Salvador Lluch de Gavà, que va presentar un magnífic dibuix. 

La guanyadora de la categoria de cicle superior ha estat l’Aina Gaya, de l’escola Casas de Barcelona, amb un treball molt complet presentat a través de la plataforma Documenta i que podeu consultar a l'adreça següent:http://escolacasas.documenta.cat.

I la guanyadora d’ESO ha estat la Meritxell Serisier, de l’escola Pia Nostra Senyora de Barcelona, amb un rigorós i creatiu fullet de visita de les Mines en castellà.

També podeu consultar l'acta del jurat a la nostra pàgina web http://www.parcarqueologic.cat/Uploads/imgpcn/docs/Acta_Concurs_Parc_Arqueologic_Mines_de_Gava.pdf.

Felicitats pels treballs i l’esforç. Ara ja arriba el merescut temps de descans. Bones vacances a tothom!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada