dijous, 17 de maig del 2012

Arqueoxarxa es presenta al Museu de Gavà i al Parc Arqueològic Mines de Gavà

D’ara endavant Arqueoxarxa serà un nom ben present per als amants del patrimoni i de l’arqueologia al nostre país. Impulsat per la Generalitat de Catalunya, Arqueoxarxa agrupa els principals museus, equipaments i jaciments museïtzats de Catalunya i treballa per apropar el patrimoni arqueològic català a tothom.
El Museu de Gavà i el Parc Arqueològic Mines de Gavà formen part de la nova Arqueoxarxa i, coincidint amb el Dia Internacional dels Museus, s’afegeixen a la festa del patrimoni amb una jornada de portes obertes i una activitat familiar.
Heu de saber que a partir d’ara podeu consultar tota la informació de museus i jaciments i sobre les activitats que s’hi organitzen a la web www.arqueoxarxa.cat. N’hi trobareu un munt i de ben variades arreu de Catalunya!
I aquest any 2012 visitar aquests museus té premi. Apropeu-vos a qualsevol d’ells, recolliu el vostre passaport i tothom que fins al 31 de desembre hagi obtingut un mínim de cinc segells entrarà en el sorteig d’un viatge per a quatre persones a Atenes.

Benvinguts a Arqueoxarxa!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada