dimecres, 19 d’octubre del 2011

A la tardor ni fred ni calor


Durant aquesta primera quinzena del mes d’octubre, ja engegat el curs escolar i patint més calor que fred, han passat per les mines onze escoles de Barcelona i rodalies.
Volem destacar la visita de l’escola Rosa dels Vents de Barcelona, que van fer la baixada guiada a la mina i el taller de joieria prehistòrica amb els seus alumnes de 6è EP. Ens ha agradat molt que una de les professores de Rosa dels Vents, que ara té 25 anys, ens comentés que encara tenia guardat el collaret de talc que va fer quan va venir a les mines amb l’escola quan era una nena de 12... i és que alguns ja tenim una edat-...És fantàstic pensar que li va agradar tant que l’ha conservat fins a dia d’avui. Esperem que els seus alumnes també guardin el seu collaret com un tresor! Cal afegir que es van portar molt bé i van fer una visita molt profitosa.
També volem donar les gràcies a l’escola Bienaventurada Virgen María, que va venir amb els seus alumnes de 3r i 4t de primària i van fer una visita guiada a l’exposició i el taller dels “Artesans de l’argila”. Molt amablement, les professores Marta i Natividad ens van enviar algunes fotos fetes a les mines perquè us les poguéssim ensenyar! Mireu que guapos que estan amb els seus cascs! Aquí portaven les mans netes perquè encara no havien tocat el fang per fabricar el bol ceràmic.
L’escola Bon Soleil de Gavà també va venir de visita amb els alumnes de 3r de primària i a l’aula taller ens van recitar un fantàstic poema en francès: una bonica història sobre una torrada d’esmorzar untada amb melmelada de mal humor i després tot allò que passa durant el dia surt malament. Val a dir que ells, aquell dia, havien esmorzat alguna cosa molt dolça i bona, ja que la visita va ser estupenda! Si l’aconseguim us el penjarem al bloc perquè el pugueu gaudir!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada